Loading...
Novi Sad

Udruženje Likovnih Stvaralaca Novi Sad


Stalna postavka Udruženja Likovnih Stvaralaca Novi Sad

Udruženje Likovnih Stvaralaca Novi Sad - Kroz 44 godine postojanja , naše udruženje je od svih likovnih udruženja u našem gradu najduže opstalo. Jedan od dobrih razloga je da je sastav naših članova po godinama života od vrlo mladih osoba do osoba u poznoj starosti. A sve to uz dobru volju i uzajamno poštovanje.

Udruženje Likovnih Stvaralaca Novi Sad četvrti put učestvuje u Manifestaciji Muzeji za 10 sa vrlo raličitim tehnikama likovne umetnosti. Zastupljeno je ulje na platnu, akril, akvarel, pastel, oslikavanje na svili, staklu, kombinovana tehnika i kao najnoviji vid likovne umetnosti u našem udruženju instalacija u kojoj se koristi električna energija za osvetljene monotipije na pergamentu.

Radujemo se svakom danu izlaganja zato što planiramo da posetioce svojim dolaskom uključimo u razgovor i diskuju o radovima koje izažemo. Naš cilj je da to bude program koji će imati sve oblike uzajmane aktivnosti, interakcije i nazvali smo ga OTVOREN PANEL. Biće to zanimljiv program jer radovi većinom stvoreni u osami izlaganjem na svetlost dana pred očima posetilaca dobijaju nove boje, značenje i različitost u tumačenju simbolike.

Posebni šrogrami Udruženja likovnih stvaralaca Novi Sad

Prolećna izložba

Radno vreme tokom Manifestacije:

  • radnim danima od 15 do 18 časova
  • subota, 15. maj od 15 do 22 časa
  • nedelja neradna

Adresa: Trg Republike 4, Novi Sad

Sajt: ULS Novi Sad

Osnivači