Loading...
2019

Посластичарница Времеплов

Посластичарница „Времепов“  као један од најпознатијих угоститељских  објеката у Новом Саду и Србији, у својој колекцији има велики број артефаката с краја 19. и почетка 20. века, који су служили за израду посластица. Исто тако поседује и велики број музичких инструмената и других предмета из истог периода.

Ентеријер

Посетиоци могу такође да окусе торте и колаче израђене по рецептурама и на начин како су се правили крајем 18. и почетком 19.века, а могу пробати и Ђурин колач, настао у сарадњи са Галеријом Матице српске, поводом изложбе Ђуре Јакшића!

Колач

Посебни програми

13. мај у 18 часова: Отварање изложбе дечијих радова „Моја слатка авантура“ - Изложба је резултат сарадње између вртића „Маштоленд“, Галерије Матице српске и посластичарнице „Времеплов“, на програму „Моја слатка и уметничка авантура“ у којој су малишани откривали, како уметничко наслеђе, тако и посластичарско наслеђе, европских култура. Дечији радови представљају њихове утиске са радионица одржаних у Галерији Матице српске и „Времеплову“. Изложбу ће свечано отворити  Др Тијана Палковљевић Бугарски, управница Галерије.

Изложба дечијих радова

Радно време: од 10 од 22 часа, у суботу 18. маја од 10 до 24 часа.
Адреса: Булевар ослобођења 96
Сајт: Посластичарница Времеплов

Оснивачи